Veelgestelde vragen

Welkom bij onze vragenpagina over de Satisfyer, een reeks innovatieve seksspeeltjes die bekend staan om hun unieke luchtdruk-technologie en doordachte ontwerpen. Als je nieuwsgierig bent naar hoe je je Satisfyer moet opladen, welk glijmiddel het beste is, of zelfs hoe je het apparaat kunt reinigen, ben je hier aan het juiste adres. We hebben een reeks veelgestelde vragen samengesteld om je te helpen bij het ontdekken van de vele facetten van dit opwindende en populaire speelgoed.

Tip: je kan bij ons de beste aanbiedingen vinden voor alle soorten satisfyer. Je kunt via onderstaande knop de huidige aanbiedingen checken.

Satisfyer aanbiedingen

 1. Hoe laad ik mijn Satisfyer op?

Dit hangt er vanaf welke Satisfyer je hebt. Zorg ervoor dat je de juiste laadkabel gebruikt. De meeste Satisfyer-modellen worden geleverd met een magnetische USB-oplaadkabel. Als je deze kabel niet hebt, maak je geen zorgen! Meestal zijn standaard USB-kabels ook geschikt.

Vind de oplaadpoort: de oplaadpoort bevindt zich doorgaans aan de onderkant of zijkant van je Satisfyer en kan bedekt zijn door een kleine dop of klepje. Open dit voorzichtig om toegang te krijgen tot de oplaadpoort.

Sluit de kabel aan: bevestig de magnetische aansluiting van de oplaadkabel aan de oplaadpoort van je Satisfyer. Als je een standaard USB-kabel gebruikt, zorg er dan voor dat deze stevig is aangesloten.

Steek de USB erin: plaats het andere uiteinde van de kabel in een beschikbare USB-poort, zoals een USB-adapter, computer of powerbank. Zorg ervoor dat de stroombron betrouwbaar is.

Laat de Satisfyer opladen: nu is het tijd om geduldig te wachten. Laat je Satisfyer rustig opladen, wat meestal enkele uren duurt voordat het volledig is opgeladen. Neem de tijd om je voor te bereiden op een opwindende ervaring!

Haal de stekker eruit: wanneer je Satisfyer volledig is opgeladen, verwijder je de kabel voorzichtig. Vergeet niet om het dopje of klepje van de oplaadpoort te sluiten om stof en vuil buiten te houden.

En dat is het! Je Satisfyer is nu gereed voor gebruik en jij bent klaar voor plezier. Houd er rekening mee dat de exacte oplaadtijd kan variëren afhankelijk van het model, dus raadpleeg altijd de handleiding voor specifieke instructies. Veel plezier met je Satisfyer-avonturen!

 1. Hoelang duurt het voordat mijn Satisfyer volledig is opgeladen?

De verwachte oplaadtijd varieert per model en kan tussen de 2 en 3,5 uur liggen. Raadpleeg de specifieke handleiding van het product voor de exacte oplaadtijd.

 1. Hoelang gaat de batterij van mijn Satisfyer mee op een volle lading?

Over het algemeen bieden de meeste Satisfyer-modellen ongeveer 1 tot 2 uur continu gebruik op een volledige lading. Dit is ruim voldoende om meerdere momenten te beleven, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een lege accu midden in de actie.

 1. Is de Satisfyer waterdicht? Oftewel kan ik hem onder de douche gebruiken?

Ja, dit verschilt natuurlijk ook weer per model. De Satisfyer Pro 2 next generation heeft een waterdichte afwerking waardoor die makkelijk te gebruiken is onder de douche. 

De nieuwe Satisfyer Pro 2 generatie 3 is zelfs helemaal waterdicht en bevat de IPX7 techniek. 

 1. Hoe reinig ik mijn Satisfyer na gebruik?

Doordat de meeste Satisfyers waterdicht zijn kun je deze gewoon afspoelen en reinigen met zeep. Dit zorgt voor een ideale hygiëne bij het gebruik van dit intieme speeltje.

 1. Hoe schakel ik mijn Satisfyer in en uit en hoe pas ik de intensiteit aan?

Terwijl je de Satisfyer gebruikt, kun je moeiteloos wisselen tussen verschillende intensiteitsniveaus met behulp van de intuïtieve knoppen of de Satisfyer Connect app.

 1. Welk glijmiddel moet ik gebruiken?

Ja, Satisfyer Gentle Warming is een speciaal samengesteld glijmiddel dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrouwen en hun tevredenheid naar nieuwe hoogten te tillen. Dit glijmiddel biedt de perfecte ondersteuning voor intense orgasmes die onvergetelijk zijn.

 1. Is het product geluidsstil?

Ja, over het algemeen staat de Satisfyer bekend om zijn fluisterstille werking. De motoren zijn ontworpen met minimale geluidsproductie, waardoor je discreet van de stimulatie kunt genieten zonder storende geluiden. 

Het exacte geluidsniveau kan variëren tussen verschillende modellen, maar fabrikanten streven doorgaans naar een stille werking om de gebruikerservaring te optimaliseren. Het is altijd een goed idee om de productinformatie en recensies van een specifiek model te raadplegen voor meer details over het geluidsniveau.

 1. Is het product geschikt voor alle geslachten?

In eerste instantie waren Satisfyer-producten vooral ontworpen en op de markt gebracht voor vrouwen, met de nadruk op clitorale stimulatie. Echter, veel mensen, ongeacht hun geslacht, kunnen genieten van de stimulatie van de clitoris en sommige koppels integreren deze speeltjes ook in hun intieme momenten.

In de loop der tijd zijn er ook Satisfyer-modellen op de markt gekomen die ontworpen zijn voor stimulatie van andere erogene zones, zoals tepels en penis. Hierdoor zijn sommige Satisfyer-modellen geschikt voor mensen van alle geslachten.

Het is belangrijk om de productinformatie van specifieke modellen te raadplegen om te begrijpen voor welke soort stimulatie ze zijn ontworpen en hoe ze het beste kunnen worden gebruikt. Het assortiment van Satisfyer is gevarieerd, en er zijn verschillende modellen die verschillende doelen dienen.

 1. Wat zijn de kenmerken die dit product onderscheidend maken van andere merken?

De Satisfyer onderscheidt zich van andere seksspeeltjes door zijn specifieke focus op luchtdruk-technologie, ook wel bekend als “Air Pulse” stimulatie. In plaats van directe trillingen, zoals bij veel traditionele vibrators, maakt de Satisfyer gebruik van pulsaties van luchtdruk om gerichte stimulatie te bieden.

Hier zijn enkele kenmerken die de Satisfyer onderscheidend maken:

 1. Air Pulse technologie: De Satisfyer creëert pulsaties van luchtdruk die gericht zijn op de clitoris of andere erogene zones. Deze luchtdruk-stimulatie kan als uniek en intens worden ervaren.
 2. Contactloze stimulatie: In tegenstelling tot veel andere speeltjes komt de Satisfyer meestal niet direct in contact met de huid. Dit kan een zachtere en meer gevoelige stimulatie bieden.
 3. Verscheidenheid van modellen: Satisfyer biedt een breed scala aan modellen, waaronder specifieke ontwerpen voor verschillende erogene zones en doeleinden. Sommige zijn ontworpen voor clitorale stimulatie, terwijl andere gericht zijn op tepels of de penis.
 4. Waterdichtheid: Veel Satisfyer-modellen zijn waterdicht, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in bad of onder de douche. Dit kan de variatie in gebruik vergroten.
 5. Discretie en stilte: over het algemeen staan Satisfyer-producten bekend om hun fluisterstille werking, waardoor ze discreet kunnen worden gebruikt.

Het is belangrijk om te vertellen dat individuele voorkeuren variëren en wat voor de een als prettig wordt ervaren, kan voor de ander anders zijn. Bij de keuze van een seksspeeltje is het altijd goed om de productbeschrijvingen, recensies en eventuele gebruiksaanwijzingen zorgvuldig te lezen om te bepalen welk model het beste bij jouw behoeften past.

5/5 - (6 stemmen)