Satisfyer Pro 2

Op deze informatieve pagina nemen we de tijd om je volledig bij te praten over de bijzondere eigenschappen en het gebruik van de luchtdrukvibrator: de Satisfyer Pro 2. Deze innovatieve stimulator heeft verschillende generaties doorlopen en geniet momenteel van een immense populariteit. Als een toonaangevend product op het gebied van sensuele technologie, heeft de Satisfyer Pro 2 de aandacht getrokken van enthousiaste gebruikers over de hele wereld. Tijdens de ontwikkeling van dit apparaat zijn er verfijningen en verbeteringen aangebracht om de gebruikerservaring naar een hoger niveau te tillen.

Satisfyer Pro 2 – Generation 3 App Controlled
79,99 47,99

4.9

Generation 3 – Black

Voordelen bij EasyToys
  • Gratis verzending vanaf €55,-
  • Morgen in huis
  • Meer dan 10.000 positieve reviews

Satisfyer Pro 2 Generatie 2

De Satisfyer Pro 2 Generatie 2 is een luchtdrukvibrator en maakt gebruik van pulserende luchtdrukgolven om de clitoris op unieke wijze te stimuleren. Uitgerust met een zacht siliconen mondje, plaatst dit innovatieve speeltje zich over de clitoris. De luchtdrukgolven creëren een subtiele zuigende sensatie, waarbij de clitoris zachtjes naar binnen wordt gezogen, wat resulteert in een heerlijk en aangenaam gevoel. Door het ontbreken van direct contact met de clitoris, biedt deze vorm van stimulatie niet alleen effectieve resultaten, maar is het ook bijzonder subtiel en veroorzaakt het geen irritatie.

Het dopje waarvan de Satisfyer is gemaakt, zijn zachte siliconen van medische kwaliteit. Dit maakt het niet alleen huidvriendelijk en zacht aanvoelend, maar ook hygiënisch. De waterdichte afwerking zorgt ervoor dat dit speeltje veilig in water kan worden gebruikt en makkelijk kan worden gereinigd. 

Het gebruiksgemak wordt versterkt door de ovale kop, die met lichte druk op de clitoris wordt geplaatst om de optimale positie te bereiken. Eenmaal gevonden, hoef je het speeltje niet meer te verplaatsen. Met 11 beschikbare intensiteitsniveaus kun je de stimulatie aanpassen aan jouw voorkeuren. 

Verhoog eenvoudig de intensiteit met een druk op de knop. De oplaadbare batterij maakt draadloos gebruik mogelijk en kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel. Het oplaadproces wordt aangegeven door een LED, die continu brandt wanneer het voltooid is. Houd er rekening mee dat de eerste oplaadcyclus tot acht uur kan duren.

Belangrijk om te weten is dat bij het gebruik van de Satisfyer altijd glijmiddel op waterbasis moet worden gebruikt. Dit zorgt voor een optimale ervaring en behoudt de kwaliteit van het speeltje.

Product informatie

Satisfyer Pro 2
59,99 34,99

4.6

Generation 2 – Gold

Voordelen bij EasyToys
  • Gratis verzending vanaf €55,-
  • Morgen in huis
  • Meer dan 10.000 positieve reviews

Satisfyer Pro 2 Generatie 3

De Satisfyer Pro 2 Generatie 3 is de nieuwste versie van dit model. De derde generatie van de Satisfyer Pro 2 heeft een verfijnd mat design en valt op door zijn opmerkelijke verschillen ten opzichte van zijn voorganger. Deze geavanceerde Satisfyer is gemaakt van 100% lichaamsveilig siliconen met een Soft Touch Feel, wat resulteert in een zijdezachte textuur op de huid en een uiterst hygiënische ervaring. Met een waterdichte (IPX7) afwerking is de Satisfyer niet alleen geschikt voor gebruik tijdens een ontspannend bad of verkwikkende douche, maar is hij ook eenvoudig schoon te maken met lauwwarm water en toycleaner. Na het bereiken van een intens hoogtepunt kun je de Satisfyer moeiteloos opladen met de meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel.

Bovendien is de nieuwe Satisfyer merkbaar stiller dan zijn voorganger, wat een discreet genot garandeert. Zelfs in de badkuip of onder de douche is het geluid nauwelijks waarneembaar dankzij de complete waterdichtheid.

4.9/5 - (7 stemmen)