Privacy statement

PRIVACY- EN COOKIEBELEID

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden door Handy Tools verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Om contact op te nemen naar aanleiding van ingevulde formulieren;

Handy Tools bedrijfsinformatie:

  • Orchideestraat 8C
  • Info@handy-tools.nl
  • 3051NL, Rotterdam
  • BTW-nummer: NL003991384B15
  • KVK: 84621028

JOUW PRIVACY RECHTEN

Je hebt als gebruiker van onze website recht op inzage in jouw persoonsgegevens. Als je wilt weten welke persoonsgegevens Handy Tools van je verwerkt, dan kun je een schriftelijk verzoek doen. Handy Tools behandelt het verzoek binnen een redelijke termijn.

Blijkt dat je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kan je een aanvullend verzoek doen om je gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

BEWAARTERMIJN GEGEVENS

Wij gebruiken je gegevens alleen om (reactief) contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 1 jaar bewaard.

KLACHTEN

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens, dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met je niet uit, dan vind je dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

OVER JE COOKIE TOESTEMMING

Alles wat Handy Tools doet is bedoeld om jou als bezoeker te voorzien van de best mogelijke informatie en functionaliteit. Daarvoor maken we gebruik van zogenaamde cookies. Hieronder lees je welke cookies dat zijn.

GOOGLE ANALYTICS

Wij maken gebruik van de Google Analytics pixel, maar we hebben de informatie die daardoor gemeten wordt volledig geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt standaard geanonimiseerd, en wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met Google zelf. Wij creëren geen profielen op basis van gebruikersgedrag voor marketingdoeleinden en wij houden je gegevens ook niet bij over meerdere apparaten. Meer informatie over hoe Google omgaat met jouw data vind je hier.

ADWORDS REMARKETING PIXEL

Wij maken geen gebruik van remarketing.

BEVEILIGING

Alle persoonlijke informatie die je verstrekt op onze website wordt via een beveiligde SSL-verbinding verstuurd.

CONTACT EN VRAGEN

Heb je vragen over onze cookie toestemming of wil je dat jouw gegevens aangepast worden? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina.