Erotische trends van 2024

Erotische trends van 2024

2024 is nog pril, maar wij zijn er klaar voor om jou mee te nemen door de meest opwindende ontwikkelingen in de Erotische trends van 2024. Bereid je voor op een boeiende reis door de meest intrigerende trends die dit jaar vorm zullen geven aan het erotische landschap. Van innovatieve technologieën tot grensverleggende ideeën – hier onthullen we alles over de huidige trends die de passie en verbeelding van 2024 zullen beheersen!

Shallowing 

‘Just the tip’ is een uitdrukking die je vast weleens gehoord hebt. Je brengt alleen het puntje van de penis, je vinger of een toy in. Op deze manier kun je de vagina en/of anusopening stimuleren. Op deze plek bevinden zich een hele hoop zenuwuiteinden, wat de huid extra gevoelig maakt. Hiermee kan je dus zorgen voor meer genot en nog betere orgasmes.

Zelfliefde

Deze langdurige trend blijft in opmars. Het vervullen van je eigen seksuele verlangens is perfect in lijn met de Satisfyers. Ontdek alle aanbiedingen die passen bij deze groeiende behoefte aan stimulerende speeltjes op onze pagina met Satisfyer Aanbiedingen. Wacht niet langer en geef je genot een boost. Bekijk nu de exclusieve deals die aansluiten bij jouw verlangens!

Niet enkel door zelfbevrediging, maar ook door openlijk te communiceren met je bedpartner(s) over je verlangens. Naar onze mening is dit een zeer positieve ontwikkeling. Communicatie mag dan wellicht niet het meest opwindende aspect op aarde zijn, maar het is wel van het grootste belang als je het uiterste uit je seksuele leven wilt halen!

De wiptrip

Een korte ontsnapping of een dagje naar een wellness resort kan aanzienlijke voordelen bieden voor zowel je geestelijke welzijn als je lichaam, en zelfs voor je libido! Ja, je leest het goed! 

Het ontspannen in een compleet andere omgeving stimuleert je seksuele verlangen enorm. We dagen je uit om het zelf eens te ervaren. Het fenomeen van een uitje nemen om je libido te verhogen wordt ook wel de ‘wiptrip’ genoemd, en het groeit momenteel zelfs uit tot een trend in 2024!

Het juiste ritme

Een ritme vinden in de slaapkamer (of daarbuiten natuurlijk) is belangrijk om een goede vrijpartij te hebben. Uit onderzoek is gebleken dat het 119 bpm (tellen per minuut) het beste ritme is in de slaapkamer. We hebben een aantal nummers voor je uitgezocht die dit bpm matchen.

  • Just Dance van Lady Gaga
  • Bad Romance van Lady Gaga
  • Call Me Maybe van Carly Rae Jepsen
  • Teenage Dream van Katy Perry
  • Mean van Taylor Swift
  • Rumour Has It van Adele
  • Dynamite van Taio Cruz
  • Blurred Lines van Robin Thicke

Hopelijk kunnen jullie met deze nummers de ideale vrijpartij realiseren. Mocht hier niks tussen zitten kun je natuurlijk altijd googlen op de alle nummers die dit ritme hanteren.

5/5 - (1 stemmen)